Informatii utile

Despre site :

Hot-Line.ro este un serviciu gratuit care preia informatiile de la mai multe publicatii online din Romania si nu numai, NU este producator de content. El se aseamana cu serviciul Google News si Yahoo News sau cu restul de aplicatii care folosesc fluxul RSS.

Hot-Line.ro nu este raspunzator pentru continutul articolelor, toate articolele sunt preluate in mod automat cu ajutorul fluxul RSS de la mai multe publicatii online.

Confidentialitate :

In cazul in care considerati ca un articol a fost publicat gresit, abuziv sau prezinta cuvinte ofensatoare va rugam sa ne trimiteti un email cu articolul respectiv. In acest fel il putem identifica mai rapid pentru al corecta.

In conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor cu caracter personal ( GDPR ) , puteti solicita oricand stergerea articolelor si a materialelor media ( foto, video ) preluate in mod automat de acest site. Folositi in titlul emailului subiectul GDPR, iar emailul se trimite automat cu “flagul – urgent ” astfel incat sa putem sterge articolul cat mai repede posibil.

Contact information :

Email : webmaster@hot-line.ro sau admin@hot-line.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *